Під Києвом приїжджі напали на неповнолітню

За розбій зловмисникам загрожує до десяти років в'язниці

Двоє чоловіків, які приїхали в Київську область на заробітки, скоїли розбійний напад на неповнолітню дівчину. Інцидент стався в Броварах. Про це 12 жовтня повідомили в поліції Київської області.

Двоє зловмисників напали на 17-річну дівчину неподалік від залізничної станції. Погрожуючи ножем, вони відібрали у жертви телефон і гроші. Коли дівчина почала чинити опір, зловмисники вдарили її цеглиною по голові. Жертва втратила свідомість. Грабіжники втекли.

На пошуки зловмисників поліції потрібні були всього одну добу. Правоохоронці затримали підозрюваних - ними виявилися жителі Черкаської області 32 і 39 років, які приїхали в Київську область в пошуках роботи. Викрадене грабіжники встигли здати в ломбард.

За розбій підозрюваним загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", д облоговий інцидент трапився в Солом'янському районі столиці. Невідомий чоловік підбіг на вулиці Кудряшова до місцевій жительці, вирвав у неї з рук сумку з особистими речами і зник. Зловмисника затримали. Ним виявився 24-річний житель Чернігівської області, вже потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних правопорушень на території району.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися