Станція технічного обслуговування горіла у Києві (ФОТО)

Що відомо про пожежу

У Києві сталася пожежа на станції технічного обслуговування. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 28 жовтня, у Дарницькому районі столиці горіла СТО. Пожежа сталася на вулиці Зрошувальній, 15. Горіло підсобне приміщення на першому поверсі двоповерхової будівлі станції технічного обслуговування. Загасити вогонь на площі 20 квадратних метрів вдалося за пів години. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, напередодні у Києві ліквідували пожежі у квартирах в двох багатоповерхових житлових будинках. Одна з пожеж сталася у Деснянському районі столиці. Горіла квартира на восьмому поверсі дев’ятиповерхівки по вулиці Маяковського, 22-А. Загасити вогонь вдалося за пів години, однак внаслідок пожежі кімната квартири вщент згоріла. Під час ліквідації іншої пожежі в квартирі дев’ятиповерхівки у Дніпровському районі столиці врятували жінку. На кухні сталося підгоряння їжі, що супроводжувалось сильним задимленням. У кімнаті рятувальники знайшли власницю житла без свідомості. Жінку винесли із задимленого помешкання та передали лікарям швидкої допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

28 жовтня 2022, 19:44

Чому пишете мовою загарбника і гвалтівника???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися