У Києві горіли квартири в двох багатоповерхівках (ФОТО)

Що відомо про пожежі у столиці

У Києві ліквідували пожежі у квартирах в двох багатоповерхових житлових будинках. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, одна з пожеж сталася у Деснянському районі Києва. Горіла квартира на восьмому поверсі дев’ятиповерхівки по вулиці Маяковського, 22-А. Загасити вогонь вдалося за пів години, однак внаслідок пожежі кімната квартири вщент згоріла. Також у квартирі закопчені стіни та стеля. Жертв та постраждалих немає.

Під час ліквідації іншої пожежі в квартирі дев’ятиповерхівки у Дніпровському районі столиці врятували жінку. На кухні сталося підгоряння їжі, що супроводжувалось сильним задимленням. У кімнаті рятувальники знайшли власницю житла без свідомості. Жінку винесли із задимленого помешкання та передали лікарям швидкої допомоги. В неї діагностували отруєння продуктами горіння та після огляду на місці госпіталізували до лікарні. Цю пожежу ліквідували за кілька хвилин. Рятувальники вимкнули газову плиту та залили підгорілу каструлю.

Нагадаємо, у Києві затримали адміністратора ломбарду. В Святошинському районі столиці адміністратор одного із ломбардів купував викрадене майно та зберігав у приміщенні боєприпаси. Фінансова установа розташована на вулиці Булаховського. В приміщенні ломбарду провели обшуки, під час яких вилучили мисливську рушницю, дві бойові гранати, понад 700 набоїв різного калібру, а також ювелірні вироби та інші речові докази.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Читайте також, як депутат та столичний банкір організували схему втечі ухилянтів за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися