В ломбарді у Києві знайшли боєприпаси та викрадене майно (ФОТО)

Подробиці розповіли в столичній поліції

У Києві затримали адміністратора ломбарду, який зберігав боєприпаси та викрадене майно. Про це розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у Святошинському районі Києва адміністратор одного із ломбардів купував викрадене майно та зберігав у приміщенні боєприпаси. Фінансова установа розташована на вулиці Булаховського. В приміщенні ломбарду провели обшуки.

"Під час слідчих дій ми вилучили мисливську рушницю, дві гранати, які за попереднім висновком вибухотехнічної служби являються бойовими, а також понад 700 набоїв різного калібру. Разом з тим, ми встановили, що зловмисник приймав у громадян майно без належних документів", — розповів начальник Святошинського управління поліції Петро Токар.

За його словами, правоохоронці також вилучили значну кількість техніки, гроші, золоті вироби та інші цінності. Власників та походження вилучених речей будуть встановлювати.

"Триває перевірка документів про здачу товару до ломбарду, аби встановити коло осіб, котрі регулярно здають такі речі та можуть бути причетними до скоєння майнових злочинів", — додав керівник Святошинського управління поліції.

Після обшуків в ломбарді 27-річного мешканця Києва затримали. Затриманому адміністратору установи повідомили про підозру у зберіганні вогнепальної зброї без дозволу. Чоловіку загрожує від трьох до семи років тюрми. Також слідчі збирають докази, щоб повідомити фігуранту кримінальної справи підозру в придбанні, отриманні, зберіганні чи збуті майна, одержаного протиправним шляхом.

Нагадаємо, в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.

Читайте також, що у Вишгородському районі Київської області знайшли ворожий безпілотник-розвідник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися