У селі під Броварами сталося умисне вбивство (ФОТО)

Що розповіли в поліції

В Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в селі Рудня лікарі знайшли мертву жінку. Про насильницьку смерть медичні працівники повідомили поліцію. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці.

Правоохоронці затримали 33-річного чоловіка та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства розпочали досудове розслідування. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися