На Гостомельському шосе у Києві сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли в поліції

В Оболонському районі Києва сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Подробиці смертельної аварії розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася на Гостомельському шосе. Тут зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

На місце смертельної ДТП працювали слідчі. Правоохоронці встановлюють обставини аварії. За фактом смертельної автопригоди розпочали кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Нагадаємо, комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.

Читайте також, де на дорогах Київської області запрацювали додаткові радари контролю швидкості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися