Українські військові збили усі ракети окупантів, що летіли на Київ

Нові подробиці ракетної атаки на столицю

Усі ракети російських окупантів, що летіли на Київ, збили українські військові. Про це заявили у Київській міській військовій адміністрації та мер Києва Віталій Клично, передають "Коментарі".

"Завдяки ефективній роботі сил ППО — влучань по Києву не зафіксовано! Проте ранкові удари по Київщині вплинули на водо- та енергопостачання столиці! В окремих районах міста вже є перебої. Усі служби працюють над ліквідацією наслідків!" — заявили у Київській міській військовій адміністрації.

Це в ефірі телеканалу "Київ" підтвердив Київський міський голова Віталій Кличко.

"Усі ракети, що були поцілені на Київ, були збиті. Вибухи виключно лунали у передмісті Києва. Частина столиці знеструмлена, тому що були пошкоджені обєкти критичної інфраструктури, від яких також живлеться і Київ", — прокоментував ракетні атаки на столицю Кличко.

За три-чотири години водопостачання столична влада обіцяє повернути споживачам лівого берега Києва та частково — правого. Енергопостачання вже частково відновили в Деснянському районі столиці.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу через пошкодження енергетичного об‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці залишились без водопостачання. Запастись водою можна зі столичних бюветів. 

За даними компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі сьогодні, 31 жовтня, через ракетний обстріл пошкоджені енергооб’єкти, що живлять Бориспільську, Броварську, Переяславську, Вишгородську та Ірпінську громади. Окрім того, у зв’язку з ранковими обстрілами енергетичної інфраструктури України кілька ділянок залізниці знеструмлені. Про затримку поїздів з Києва поінформували в "Укрзалізниці".

Дивіться також відео, як збивають російські ракети на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

31 жовтня 2022, 15:07

Дякуємо за чисте небо над Києвом. Бережіть себе!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися