Жінка напала на поліцейського на вокзалі у Києві

На прохання поліцейських пройти до управління для встановлення анкетних даних, правопорушниця вдарила правоохоронця по голові

На столичному вокзалі правоохоронець спільно з нацгвардійцями зупинили підозрілу групу для перевірки. Під час спілкування правоохоронці запропонували громадянам пройти до відділу поліції. У відповідь зловмисники почали конфліктувати, а жінка кинулась на поліцейського і вдарила його декілька разів по голові невідомим предметом. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Правопорушницею виявилась 31-річна жителька Закарпатської області, раніше судима за крадіжки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві п'яний чоловік напав на патрульну. У Києві жінка нацькувала свого бійцівського собаку на подружжя, коли ж на виклик про інцидент прибули патрульні, п’яний чоловік, який проходив повз, напав на одну з присутніх на місці поліцейських. Він вдарив 19-річну патрульну у груди та зламав при цьому нагрудну камеру. Чоловік затриманий, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися