Під Києвом сталася масштабна пожежа на складі (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли рятувальники

Під Києвом ліквідували масштабну пожежу у складській будівлі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася у Вишгородському районі. Горіла складська будівля в селі Нові Петрівці. Пожежа сталася на вулиці Новопромисловій. Тут загорілась крівля двоповерхової складської будівлі та була загроза розповсюдження вогню. Пожежу гасили три десятки рятувальників понад п’ять годин.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області також оприлюднили відео пожежі.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу через пошкодження енергетичного об‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці залишились без водопостачання. Запастись водою можна зі столичних бюветів. 

За даними компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі 31 жовтня через ракетний обстріл пошкоджені енергооб’єкти, що живлять Бориспільську, Броварську, Переяславську, Вишгородську та Ірпінську громади. Окрім того, у зв’язку з ранковими обстрілами енергетичної інфраструктури України кілька ділянок залізниці були знеструмлені. Про затримку поїздів з Києва поінформували в "Укрзалізниці".

Дивіться також відео, як збивають російські ракети на Київщині.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися