Інвестори банку "Аркада" перекрили Хрещатик

Вкладники банку "Аркада" проводять чергову масову акцію в центрі Києва

У Києві громадяни, що інвестували кошти в будівництво під керуванням визнаного неплатоспроможним банку "Аркада", перекрили Хрещатик. Про це передає УНІАН. Так, акція почалася з пікетування Офісу президента, після чого учасники рушили на Хрещатик і проводять акцію біля будівлі Київської міської держадміністрації.

Протестуючі вийшли на проїжджу частину, перекривши рух по вулиці Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної. Крім того, на лівій стороні Хрещатика вони припаркували кілька десятків своїх автомобілів прямо на проїжджій частині. Поліція направляє в об'їзд автомобілі, що рухаються з боку Європейської площі і Бессарабської площі.

Нагадаємо, Нацбанк вирішив віднести банк "Аркада" до категорії неплатоспроможних в серпні. Таке рішення було пов'язане з тим, що його капітал став втричі менше встановлених нормативів. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 26 серпня почав процедуру виведення банку "Аркада" з ринку.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в Києві влаштували протест на Московській вулиці. У зв'язку з цим обмежено рух транспорту. Люди виступають проти будівництва на вулиці Московській, 7. За словами жителів сусідніх будинків, які вийшли на протест, через будівництво в їх квартирах почали з'являтися тріщини, а фундаменти будинків просіли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися