У Київській області чути вибухи: що відбувається

Пояснення надали у військовій адміністрації

У Київській області проводять навчання для саперів, через що в деяких громадах чутно вибухи. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 19 листопада, на території Вишгородського району проводяться навчання для саперів. У планах заходів – відпрацювання навичок вилучення і ліквідації вибухонебезпечних предметів. У зв'язку з цим у громадах району можливо чути звуки вибухів", — попередили в Київській ОВА.

У Київській обласній військовій адміністрації закликали мешканців регіону зберігати спокій.

Нагадаємо, у північних регіонах України активно зводять захисну стіну на державному кордоні з Білоруссю. Тривають роботи зі спорудження інженерних загороджень. Окрім того, фортифікаційні споруди зводять та облаштовують кордон в областях, що межують з територією Росії. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Читайте також, що в Київській області через загрозу вибуху евакуювали ТРЦ.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6957


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Конь в пальте

19 листопада 2022, 13:31

Одно и то же фото и про учения саперов, и про взрывы в карьере!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися