У Києві через козулю сталася ДТП: подробиці (ФОТО)

Що відомо про аварію та порятунок тварини

У Києві жінка-водій збила самця козулі, який раптово вискочив на дорогу. Про дорожньо-транспортну пригоду та порятунок тварини розповіли в організації Kyiv Animal Rescue Group, передають "Коментарі".

За даними зоозахисників, ДТП сталася минулого тижня. Дорогу перебігали одночасно дві тварини. Першу козую водійка встигла об'їхати, а другу — зачепила. Жінка звернулася до команди порятунку тварин та чітко виконувала всі вказівки рятувальників. Водійка не дала травмованій козулі збiгти до лісу і зникнути.

Рятувальники терміново шпиталізували потерпілу тварину до ветеринарної клініки. Після надання необхідної допомоги козулю відвезли до Центру порятунку диких тварин. Через вчасно надану допомогу козуля має всі шанси на одужання та повернення в природу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Київський зоопарк прихистив дев’ять єнотів. У закладі анонсували відкриття нової великої спільної експозиції з зоопарківськими та врятованими єнотиками. У столичному зоопарку також відреагували на викрадення єнота зі звільненого від російських окупантів Херсону.

Нагадаємо, у Київській області під час дії воєнного стану заборонили полювання. Рішення про заборону полювання на території регіону ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області. Однак в якості винятку дозволено полювання для регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів. Також у Київській області дозволили користувачам мисливських угідь усіх форм власності відстрілювати звірів для забезпечення біотехнічних заходів.

Читайте також, що на Київщині набула чинності заборона на вилов риби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися