У Київській області заборонили полювання

На який період ввели заборону та які є винятки

У Київській області під час дії воєнного стану заборонили полювання. Про це поінформували у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Рішення про заборону полювання на території регіону ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області. Однак в якості винятку дозволено полювання для регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів. Також у Київській області дозволили користувачам мисливських угідь усіх форм власності відстрілювати звірів для забезпечення біотехнічних заходів.

У Київській обласній військовій адміністрації додали, що заборону полювання запровадили для запобігання загрози життю та заподіяння шкоди здоров’ю населення на території пристоличного регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва зафіксували підняття рівня води в річці Дніпро та підтоплення берегів. Багато киян занепокоєні ситуацією. Зокрема, зафіксоване підтоплення берегів в парку "Наталка" та поруч з новим пішохідним містом. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як антидроновий купол допоможе захистити Київ безпілотників-камікадзе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися