У Києві посадять двох чоловіків, які вивезли у ліс боржника та побили його

Правоохоронці Києва посадять чоловіків, які вибивали з 58-річного боржника гроші

У столиці на вісім років посадять двох чоловіків, які викрали людину, щоб вибити з нього борг. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

У повідомленні зазначили, що влітку 2018 року в Голосіївському районі зловмисники біля магазину запхнули 58-річного чоловіка в автомобіль. За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Лілії Бабкова, потерпілого відвезли в лісосмугу, там його били, вимагали віддати гроші, які зловмисники йому позичили. Також вони дзвонили рідним і просили двадцять тисяч доларів США. Коли чоловіки переконалися, що оголошену суму найближчим часом вони отримають, то забрали у киянина 15 тисяч гривень і відпустили його з численними травмами.

"Двох фігурантів ми затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Це - уродженець Київщини, 1983 року народження, і 36-річний уродженець Вінницької області. Третього спільника оголошували в розшук і згодом оперативні заходи дали результати. Зараз він перебуває під вартою ", - йдеться в повідомленні.

Двом зловмисникам Голосіївський районний суд нещодавно обрав покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Києві водій на зауваження пішохода заштовхав його в машину і вивіз в безлюдне місце, де знущався з них.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися