У Київській області ракета влучила в багатоповерхівку (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про ракетний обстріл

Внаслідок ракетного обстрілу Вишгородського району поранені десятки людей. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, ракета російських окупантів влучила в багатоповерхівку у Вишгородському районі Київської області. Після вибуху в житловому будинку почалася пожежа. Внаслідок вибуху поранено два десятки людей, одна людина загинула. На місці події працюють правоохоронці. Поліцейські фіксують наслідки влучання ворожої ракети у багатоповерхівку та допомагають долати наслідки обстрілів російських окупантів.

Нагадаємо, в Києві внаслідок ракетних обстрілів загинуло троє людей, ще одинадцять — поранені. Через ракетні обстріли у деяких районах столиці немає світла, в усьому Києві через обстріли призупинили постачання води.

В Міністерстві оборони України повідомили, що 23 листопада російські окупанти вчергове завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. Загалом по Україні випусти близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", з яких 51 ракету знищено силами та засобами протиповітряної оборони. Крім того, на півдні України знищено п’ять ударних безпілотних літальних апаратів типу "Ланцет".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися