На Київщині місцеві жителі виявили протитанкову міну

У Фастівському районі знайшли вибухонебезпечний предмет

7 грудня в селі Багрин на вулиці Київська Калинівської територіальної громади Фастівського району місцеві жителі виявили вибухонебезпечний предмет. Про це інформує ГУ ДСНС України у Київській області.

На місце виїхали рятувальники. Здійснивши ідентифікацію, було встановлено, що небезпечною знахідкою виявилась протитанкова міна.

Після ідентифікації було подано заявку на виклик піротехнічної служби Мобільного рятувального центру ДСНС України для подальшого знищення вибухонебезпечного предмету.

На Київщині чоловік знайшов у лісі та приніс додому танковий снаряд. 3 грудня 53-річний житель села Сошників знайшов у лісі танковий снаряд та приніс його до оселі.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба. Правоохоронці виявили в господарському приміщенні чоловіка танковий кумулятивний снаряд 125 мм.

Вибухотехніки встановили, що боєприпас відноситься до особливо небезпечної категорії вибухових боєприпасів. Спеціалісти транспортували вибухонебезпечний предмет на підривний майданчик та провели його знищення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися