У Києві уламок збитого дрона пошкодив автомобіль

Інформація щодо наслідків атаки дронів на столицю ще уточнюється

У столиці уламок збитого дрона пошкодив автомобіль киянки. Про це Київська міська військова адміністрація повідомила у Telegram.

У КМВА розповіли, що інформація щодо наслідків ранкової атаки дронів на столицю ще уточнюється.

"Так, до патрульної поліції Києва звернулася мешканка Шевченківського району, у якої уламок збитого БПЛА пошкодив автомобіль", - йдеться у повідомленні.

Трьохгодинна тривога на Київщині: Кулеба розповів про наслідки атаки дронів. Зранку 14 грудня Київську область атакували ворожі безпілотники. Країна-терорист знову цілилась у критичну інфраструктуру столичного регіону. Повітряна тривога на Київщині тривала понад три години. Голова Київської ОВА Олексій Кулеба розповів, що у регіоні прильотів немає, що є наслідками успішної роботи ППО.

В Офісі Президента України показали наслідки атаки іранських дронів-камікадзе на Київщину. Відповідні дані та знімки було опубліковано заступником глави Офісу президента Кирилом Тимошенко. За його словами, внаслідок ранкової атаки на Київ та регіон у столиці було пошкоджено дві адміністративні будівлі, у селищі Вишневе постраждав приватний будинок.

Читайте также