У Зеленського показали наслідки атаки дронів на Київ та область (Фото)

В Офісі Президента України показали наслідки атаки іранських дронів-камікадзе на Київщину та українську столицю

В Офісі Президента України показали наслідки атаки іранських дронів-камікадзе на Київщину та українську столицю. Відповідні дані та знімки було опубліковано заступником глави Офісу президента Кирилом Тимошенко.

За його словами, внаслідок ранкової атаки на Київ та регіон у столиці було пошкоджено дві адміністративні будівлі, у селищі Вишневе постраждав приватний будинок.

Чиновник зазначив, що небезпека не зникла і закликав залишатися в укриттях.

KMWys4oPkil4THebpdgWhmrlB.jpeg

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський попередив мешканців української столиці та інших міст країни про те, що російські окупанти готують нові ракетні удари по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із звернення глави держави, яке опублікувала його прес-служба.

За його словами, енергетичні об'єкти є метою противника, проте Збройні Сили України та енергетики зламають його плани та забезпечуватимуть життєздатність країни.

"Усі ми повинні усвідомлювати, що Росія не відмовилася від цієї своєї тактики терору. Відсутність масованих ракетних ударів свідчить лише про те, що ворог готується до них і може вдарити у будь-який час. Хоча очевидно, що і без світла ми добре знаємо, куди стріляти і що звільняти Росія все одно сподівається на блекаути. Це остання надія терористів", - сказав Зеленський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися