На Київщині біля кордону з Білоруссю чоловік підірвався на російській міні (ФОТО)

Від вибуху російської міни постраждала людина

Біля кордону з Білоруссю від вибуху російської міни постраждав мешканець Київщини. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

На Київщині в одному з населених пунктів, що перебував під окупацією російських загарбників, прикордонники зафіксували вибух невідомого предмету. На місце події негайно викликали фахівців, які виявили протипіхотну міну російського виробництва ПМН-4. Через вибух міни постраждав чоловік, якого доправили в лікарню з мінно-вибуховою травмою.

"Наголошуємо, що в прикордонних з росією та білоруссю областях діють режимні обмеження, зокрема заборонено перебувати в лісових масивах", - нагадали в Держприкордонслужбі.

На Київщині чоловік знайшов у лісі та приніс додому танковий снаряд. Житель села Сошників знайшов у лісі танковий снаряд та приніс його до оселі. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба. Правоохоронці виявили в господарському приміщенні чоловіка танковий кумулятивний снаряд 125 мм.

Вибухотехніки встановили, що боєприпас відноситься до особливо небезпечної категорії вибухових боєприпасів. Спеціалісти транспортували вибухонебезпечний предмет на підривний майданчик та провели його знищення.

У Києві прихильник "руського миру" "замінував" будівлю Офісу Президента. Причину свого вчинку чоловік пояснив невдоволенням через відключення світла. Невідома особа повідомила на спецлінію Національної поліції "102" про замінування будівлі Офісу Президента по вулиці Банковій у Києві. Правоохоронці встановили особу "мінера", який виявився прихильником "руського миру", та затримали його.

Читайте также