Стали відомі подробиці вибуху в багатоповерхівці в Броварах (ФОТО)

Рятувальники розповіли про вибух та пожежу

В Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Про це з посиланням на коментар інспектора Державної служби з надзвичайних ситуацій Ігоря Коробейника повідомляє видання "Трибуна-Бровари", передають "Коментарі".

За його словами, рятувальникам повідомили про пожежу, що сталася внаслідок вибуху о 20:10. В підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 вибухнув газовий балон. Це приміщення орендують під салон лазерної епіляції.

На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. В багатоповерхівці, де сталася пожежа, є вода та світло.

"Попередня причина пожежі – вибух газів, які виникають від зарядки акумулятора. Великий акумулятор заряджали в підвалі, хоча це треба робити на вулиці, або у приміщенні з вентиляцією", – прокоментував інспектор ДСНС Ігор Коробейник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах, зі слів очевидців, стався вибух в приміщенні магазину, розташованому в багатоповерховому житловому будинку. Сильне задимлення від пожежі відчувалося навіть на 25-му поверсі багатоповерхівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися