На Київщині заради викупу викрали доньку телеведучої

Дитину благополучно повернули батькам

У Київській області викрали дочку блогера і телеведучої. За повернення шестирічної дівчинки викрадачі вимагали викуп в розмірі 200 тис. доларів. Про це повідомляє прес-служба Офісу Генпрокурора.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, інцидент стався напередодні, 21 жовтня, в Києво-Святошинському районі. Правоохоронці затримали підозрюваних у злочині при отриманні частини викупу.

"За даними слідства, 21 жовтня 2020 року на території Києво-Святошинського району Київської області учасники організованої групи викрали шестирічну дочку блогера і ведучою одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди в розмірі 200 тис. Доларів за повернення дитини. Вони ретельно готувалися до скоєння злочину, розподіливши між собою ролі і орендувавши будівлю, в якої мали намір утримувати дитину", - сказано в повідомленні. В Офісі Генпрокурора підкреслили, що вчинення злочину відбувалося під контролем правоохоронців. Зловмисників затримали під час передачі 150 тис. доларів. Дитину благополучно повернули батькам.

За інформацією видання "Сегодня", мова йде про дитину Альони Лоран.

Як повідомляв портал "Коментарі", незвичайна кримінальна історія сталася в центрі Києва. Чоловік вирішив збагатитися за рахунок зелених насаджень. На Бессарабці він викорчував три туї і ніс по Хрещатику їх на продаж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися