У Святошинському районі Києва згорів ресторан (ФОТО)

Що відомо про пожежу

У Святошинському районі Києва сталася пожежа в закладі громадського харчування. Подробиці розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася в ресторані, розташованому на проспекті Леся Курбаса 8 у Святошинському районі Києва. В одноповерховій будівлі загорівся дах. На момент прибуття рятувальників в закладі громадського харчування нікого не було.

Загасити вогонь вдалося за пів години. Внаслідок пожежі згоріло та розібрано 10 квадратних метрів площі закладу, а також закопчено стіни та стеля будівлі. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини пожежі в ресторані встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Нагадаємо, рятувальники ліквідували наслідки вибухів у столиці та оприлюднили фото та відео з місця гасіння пожеж. Після останніх обстрілів дронами-камікадзе одну з пожеж у Києві на площі 150 квадратних метрів довелося гасити понад 2,5 години. Після влучання дрону-камікадзе в столиці горів пошкоджений вибухом об’єкт критичної інфраструктури.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися