На заводі в Броварах стався вибух, є загиблі (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

В Броварах стався вибух на виробничому підприємстві, є загиблі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварського районного управління поліції.

За даними правоохоронців, на виробничому підприємстві вибухнув твердопаливний котел. Вибух стався на виробництві пластикових вікон "Інтерпласт", розташованому в Броварах на вулиці Аркадія Голуба. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

За фактом вибуху на заводі розпочали досудове розслідування щодо порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей. Розслідування для з’ясування усіх обставин вибуху триває, додали в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Нагадаємо, рятувальники ліквідували наслідки вибухів у столиці та оприлюднили фото та відео з місця гасіння пожеж. Після останніх обстрілів дронами-камікадзе одну з пожеж у Києві на площі 150 квадратних метрів довелося гасити понад 2,5 години. Після влучання дрону-камікадзе в столиці горів пошкоджений вибухом об’єкт критичної інфраструктури.

Читайте также