Смертельна ДТП у Києві: особу потерпілого встановлюють

На проспекті Івасюка водій автомобіля «Део Ланос» скоїв наїзд на чоловіка

Правоохоронці з'ясовують обставини смертельної ДТП в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Водій автомобіля "Део Ланос" збив пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм чоловік помер, його особу ще встановлюють.

21 грудня до поліції Києва надійшла інформація про ДТП на проспекті Івасюка. До розслідування автопригоди залучили слідчо-оперативні групи, патрульну поліцію та медиків.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Део Ланос" скоїв наїзд на чоловіка, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий загинув. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди, а також особу загиблого", - повідомили у поліції.

Після завершення перевірки події буде надано правову кваліфікацію.

У Києві п'яний чоловік викрав службову автівку та розбив її в ДТП. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік викрав автівку підприємства, а згодом спричинив ДТП. Під час документації автопригоди правоохоронці встановили, що розбитий "Шевроле" перебував у розшуку.

Правоохоронці з’ясували, що керманич авто працював на приватному підприємстві охоронцем. Під час нічного чергування, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік вирішив викрасти службове авто та проїхатись столицею. 21–річний водій не впорався з керуванням і скоїв ДТП.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися