Збили лося - загинула людина: Трагічне ДТП під Києвом (ФОТО)

Збитий лось придавив на смерть пасажира авто

ДТП за участю тварини призвело до смерті пасажира авто. Про такий інцидент написав Telegram- канал "ХКіев".

Так, автори наводять подробиці того, що сталося: легковий автомобіль "Рено" рухався на великій швидкості по трасі Київ - Іванків. У районі села Рудня-Шпилівська водій не встиг загальмувати і збив лося, який переходив дорогу. Від удару тварина вилетіла на капот і пробила лобове скло машини.

36-річного водія з численними травмами доставили в лікарню. А ось пасажир, що знаходиться на передньому сидінні від отриманих травм помер на місці. Його придавило лосиної тушею.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", в Дарницькому районі, 13 вересня, кози розгулювали по вулиці і паслися на клумбі з квітами. Відповідне відео   опублікували на Facebook-сторінці "Типовий Київ".

Домашні тварини спокійно подорожували по столиці. Їх не лякали люди навколо і машини. У коментарях люди посміялися з милих тварин: "Після клубу в клумбу. Хто своїх Дам втратив?", "Ого, а де це? Вони у квартирі їх тримають?".

Раніше в Києві 5 серпня дикий лось забрів на конфетну фабрику п'ятого президента України Петра Порошенка. Відповідне відео показали в програмі ТСН.

У ролику видно, що лось - мінлива особистість. Він, то кидається під автомобілі, то спокійно як у себе вдома розгулює по території підприємства "Рошен".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися