У Києві затримали водія маршрутки, який був в наркотичному сп'янінні

Водієві загрожує позбавлення прав

Неадекватного водія маршрутки №470, яка курсує з Печерська до Мишоловки, зупинили на Либідській площі. Як виявилося, водій перебував під впливом наркотиків. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Посилаючись на джерела в патрульної поліції Києва, повідомляється, що про неадекватного водія автобуса правоохоронцям повідомив один з пасажирів, який подзвонив на лінію "102". Поліцейські звернулися за допомогою до колег, які стежать за безпекою міста через камери відеоспостереження. З'ясувалося, що автобус рухався по певному маршруту і затримати його вдалося на Либідській площі. У салоні знаходилися пасажири. Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. За результатами аналізів медик підтвердив, що водій знаходиться під впливом наркотичних речовин. На водія оформили відповідний адмінпротокол. Йому загрожує 17 000 гривень штрафу з позбавленням прав на термін до 3 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", в центрі столиці водій під кайфом розбив п'ять автомобілів.

Все сталося на вулиці Антоновича. Патрульні помітили автомобіль Mercedes, який зупинився на смузі для громадського транспорту. Водій почав їздити взад-вперед.

"Під час перевірки документів патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Керівнику запропонували пройти огляд в медичній установі в установленому законом порядку", - йдеться в повідомленні.

Однак водій не збирався йти в лікарню і проходити медичний огляд. Чоловік залишив документи правоохоронцям і рвонув з місця на великій швидкості. Через кілька секунд він скоїв ДТП з двома машинами, проїжджали повз. Проїхавши до перехрестя, він в'їхав ще в два припаркованих авто, після чого зупинився. В результаті події ніхто не постраждав.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися