У Києві під час пожежі згоріла людина

Врятувати мешканця палаючої квартири з вогню не вдалося

У Святошинському районі столиці горів житловий будинок. Під час пожежі загинув один з мешканців будинку. Про це повідомили в управлінні ДСНС в Києві.

22 жовтня сталася пожежа у квартирі в 5-поверховому житловому будинку на вулиці Депутатської, 32. Згоріла квартира на четвертому поверсі. Під час гасіння рятувальники виявили у квартирі труп 46-річного чоловіка.

О 15:39 пожежу було локалізовано на площі 5 кв. м, а о 15:56 - ліквідовано.

На місці було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, в гасінні пожежі брало участь 15 чоловік особового складу. Причину загоряння та обставини трагедії встановлюють правоохоронні органи.

Як повідомляв портал "Коментарі", вересневий ранок в Софіївській Борщагівці під Києвом осяяли язики полум'я. Займання сталося в житловому будинку близько 5 години ранку.

Полум'я дуже швидко поширилося по всій площі квартири (понад 150 квадратних метрів). Місцеві жителі відзначають, що на їхню думку пожежники довго їхали, а потім почали працювати без сирен (замість того, щоб всіх розбудити), на парковці повний безлад - тому комусь вдарили машину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися