У Київській області ВАЗ збив трьох неповнолітніх дівчаток

Дівчата переходили дорогу в недозволеному місці через що їх збив ВАЗ

У Київській області в селі Ківшовата Таращанського району три 15-річні дівчини переходили дорогу у недозволеному місці, через що на них наїхав автомобіль ВАЗ. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Київської області.

"Дівчата переходили неосвітлену ділянку дороги в невстановленому місці, де на них скоїв наїзд водій автомобіля "ВАЗ". Всі неповнолітні отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані у медичний заклад ", - йдеться в повідомленні.

Також трагічна історія трапилася на автодорозі Київ-Овруч, що в Іванківському районі. Водій автомобіля "Renault" скоїв наїзд на дику тварину, яке раптово вибігла на проїжджу частину. В результаті аварії на місці події загинув 60-річний пасажир легковика.

Раніше "Коментарі" розповіли про смертельне ДТП на Столичному шосе в Києві. В результаті зіткнення постраждала сім'я з 5 осіб, яка їхала в автомобілі "Hyundai Tucson". Водій і двоє пасажирів (жінка і малолітня дівчинка) померли на місці. Ще двоє хлопчиків були госпіталізовані. Один з них помер у кареті швидкої медичної допомоги по дорозі в лікарню.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися