Отруєння чадним газом на Київщині: один загинув, двоє у лікарні

Чоловіки отруїлися внаслідок використання газової плити

Поліція Київської області розслідує справу про отруєння чадним газом у Білогородці. Один чоловік загинув, двоє його товаришів у лікарні. Про це повідомляє поліція Київської області.

Близько 8:00 24 грудня до поліції звернувся мешканець села Білогородка та повідомив, що виявив на своїй ділянці трьох робітників із ознаками отруєння чадним газом. Чоловіки приїхали з Вінниччини, працювали будівельниками та жили у будівельному вагончику.

Співробітники Бучанського управління поліції Київської області встановили, що чоловіки отруїлися через використання газової плити. Один із них (35-річний робітник) помер, а двох його товаришів, 37 і 34 років, було госпіталізовано до Боярської лікарні.

Поліція Київської області закликає громадян перевіряти справність газових плит, котлів та балонів і ще раз застерігає використовувати усі прилади лише за призначенням.

На Київщині чоловік помер через електрогенератор. Випадки отруєння чадним газом зафіксовано у Київській області. Про це повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

У селі Бобриця сім'я використовувала генератор для освітлення, який встановили прямо в приміщенні. Чоловік помер від отруєння. Медики встигли госпіталізувати його дружину. Трагічний випадок стався і в Гостомелі, де вся родина отруїлася чадним газом. Спочатку стала погано себе почувати 72-річна бабуся, потім стало зле її 4-річній онуці. Також погіршився стан у 12-річної дівчинки та її 48-річного батька.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися