На Київщині горів трансформатор: причина пожежі встановлюється

Рятувальники ліквідували загоряння трансформатору

Рятувальниками ліквідовано загоряння трансформатору в Фастівському районі. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Київській області.

26 грудня о 00:37 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загоряння трансформатору у с. Мархалівка на вулиці Східній, Глевахівської територіальної громади. 

До місця виклику було направлено черговий караул 47-го Державного пожежно-рятувального посту смт Глеваха. По прибуттю рятувальники встановили, що вогнем охоплено трансформатор. Пожежу локалізували о 01:50 та повністю ліквідували о 01:55.

На місці виклику працювало 4 рятувальники особового складу та 1 одиниця техніки. Встановлюється причина пожежі.

У Києві згорів електророзподільчий пункт. 4 грудня рятувальники ліквідували пожежу в електророзподільчому пункті на проспекті Червоної Калини, що у Деснянському районі столиці.

Рятувальники виявили, що в електророзподільчому пункті 2-поверхової адміністративної будівлі, що на проспекті Червоної Калини, сталося коротке замкнення електропроводів з подальшим горінням та поширенням.

Внаслідок пожежі електророзподільчий пункт згорів повністю, пошкоджено електропроводи.

Нагадуємо, що 1 грудня через відключення електроенергії сталася аварія на високовольтній лінії. Саме вона спричинила тривалі позапланові відключення світла в Бучі, Ірпені, Гостомелі та Коцюбинському.

Читайте также