У Києві мати викинулася з вікна разом з дитиною через безгрошів'я? З'явилися подробиці трагедії

Жінка, яка викинулася з вікна разом з дочкою, розлучилася з чоловіком ще 2 роки тому

У Солом'янському районі Києва 22 жовтня через вікна квартири на 9 поверсі випали 29-річна Олександра Нерубаєва разом зі своєю 6-річною дочкою Софією. Мати з дочкою померли на місці. OBOZREVATEL поділився подробицями цієї події.

За словами чоловіка, який вже давно знав родину - загибла ніде не працювала, а батько її дитини пішов з сім'ї. Він зазначив, що їй періодично допомагали мама і сестра, які носили до неї великі сумки.

"У мене були з ними проблеми через їх нічні крики. Я неодноразово їх попереджала, що буду викликати поліцію, але вони обіцяли, що виправляться та постараються поводитися нормально. Іноді приходив батько дочки, і тоді скандали спалахували з новою силою", - поділилася сусідка, яка проживає в одному під'їзді з загиблої.

Звичайно сусіди не можуть точно сказати, що стала причиною такого вчинку, але припускають, що це була або депресія через безгрошів'я, або скандали у сім'ї. З'ясувалося, що жінка розлучилася з чоловіком у 2018 році, проживши з ним у шлюбі близько 5 років.

За словами начальника поліції Києва генерала Андрія Крищенка, за фактом загибелі жінки та дитини було відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Поки що ми не можемо дати остаточні висновки щодо цієї події - це нещасний випадок або навмисне вбивство ... У неї були певні проблеми життєвого плану", - розповів Крищенко.

Крім того, за словами сусідів, на місці трагедії знаходилася мати Олександри та батько загиблої Софії, який постійно повторював, що його позбавили єдиної дитини.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися