Підсумки ракетної атаки на Київ підбили у військовій адміністрації

Що розповіли про черговий ракетний обстріл столиці

Під час ракетних атак на Київ в повітряному просторі столиці збили усі ворожі ракети, однак є постраждалі та пошкодження внаслідок влучання уламків збитих боєприпасів. Підсумки наслідків ракетних обстрілів оприлюднили в Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

У військовій адміністрації Києва повідомили, що в повітряному просторі столиці було зафіксовано 16 російських ракет. Усі ворожі ракети знищили Сили Протиповітряної оборони України.

Наслідки падіння уламків російських ракет у Києві:

·    Дарницький район. Пошкоджено три приватних будинки, один автомобіль. Один з пошкоджених будинків внаслідок влучання уламків загорівся. Постраждали три людини. Усіх госпіталізовано з травмами різної ступеня важкості.

·       Голосіївський район. Виявлено уламки ракети на проїжджій частині та на території однієї із шкіл. Постраждалих немає;

·       Солом'янський район. Виявлено уламки ракети на проїжджій частині. Постраждалих немає.

·   Печерський район. Знайдено уламки ракети на дитячому майданчику та в одному з дворів, пошкоджено один автомобіль. Постраждалих немає.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що загалом окупанти запустили 69 крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до ЗРК С-300 по об’єктам енергетичної інфраструктури нашої країни. Сили Протиповітряної оборони України знищили 54 ворожі крилаті ракети.

Нагадаємо, що у Києві з пошкодженого внаслідок збиття російської ракети будинку врятували людей. Уламки ракети влучили в житловий масив Бортничі. Киян попередили про можливі перебої з електропостачанням. 

У столиці під час ракетних обстрілів Київська кільцева електричка змінила маршрут і курсує в об’їзд станції "Дарниця".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уламками збитих ворожих ракет у Києві пошкоджені два приватних будинки, промислове підприємство та дитячий майданчикОкрім того, у Києві через ракетні обстріли під час повітряної тривоги сталися перебої зі світлом в метро. В підземці на кілька хвилин зник мобільний зв'язок та інтернет.

Дивіться також відео прольоту російської ракети над Київською областю.

В Офісі генерального прокурора та Офісі президента України оприлюднили фото наслідків ракетних обстрілів Києва.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/586


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися