В Київській області відбили нічну атаку дронів-камікадзе

Що відомо про обстріли регіону

В Київській області відбили нічну атаку дронів-камікадзе по об’єктам інфраструктури. Про це заявив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"Нічна атака дронами-шахідами. Росія знову цілилась по наших об’єктах інфраструктури. Сили ППО відбили безпілотники. Попередньо, влучань немає. На місцях збиття працюють екстрені служби", — повідомив Кулеба.

Інших подробиць голова Київської обласної військової адміністрації поки що не надав. Повітряна тривога вночі лунала не тільки в регіоні, а й у Києві. Про обстріли ударними безпілотниками столиці поки що нічого не відомо.

Нагадаємо, 29 грудня у Києві з пошкодженого внаслідок збиття російської ракети будинку врятували людей. Уламки ракети влучили в житловий масив Бортничі. Киян попередили про можливі перебої з електропостачанням. 

У столиці під час ракетних обстрілів Київська кільцева електричка змінила маршрут і курсує в об’їзд станції "Дарниця".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уламками збитих ворожих ракет у Києві пошкоджені два приватних будинки, промислове підприємство та дитячий майданчикОкрім того, у Києві через ракетні обстріли під час повітряної тривоги сталися перебої зі світлом в метро. В підземці на кілька хвилин зник мобільний зв'язок та інтернет.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що загалом окупанти запустили 69 крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до ЗРК С-300 по об’єктам енергетичної інфраструктури нашої країни. Сили Протиповітряної оборони України знищили 54 ворожі крилаті ракети.

Дивіться також відео прольоту російської ракети над Київською областю.

В Офісі генерального прокурора та Офісі президента України оприлюднили фото наслідків ракетних обстрілів Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися