У Києві врятували від самогубства п’яну агресивну жінку

Що відомо про спробу суїциду

У Дніпровському районі Києва правоохоронці врятували жінку за крок від самогубства. Подробиці про спробу суїциду розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

Поліцію в квартиру в будинок на вулиці Ентузіастів викликала літня жінка. Пенсіонерка заявила про домашнє насильство з боку доньки. Прибувши на виклик поліціянти побачили заявницю, а також її доньку, яка перебувала з явними ознаками алкогольного сп’яніння та в агресивному емоційному стані.

Під час сварки з матір’ю донька раптово побігла до відчиненого вікна в кімнаті. Жінка встигла перехилитися через підвіконня на п’ятому поверсі. Саме в цей час до оселі зайшли правоохоронці та затягнули жінку в приміщення. Медики госпіталізували 33-річну жінку, а її 56-річну матір доставили до кризової кімнати. Зараз в поліції вирішують питання щодо притягнення кривдниці до адміністративної відповідальності. У подальшому цю родину перевірятимуть для недопущення повторних випадків домашнього насильства.

Нагадаємо, в Києві жінка напідпитку порізала собі руку ножем на очах двох власних малолітніх дітей. Надзвичайна подія сталася в житловому будинку на бульварі Перова. З вікна квартири на допомогу кликав маленький хлопчик. Очевидці викликали поліцію. Правоохоронці надали жінці домедичну допомогу, а ювенальні інспектори доставили дворічного та семирічного хлопчиків до лікарні. Уродженку Чернігівської області також госпіталізували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Читайте також, що на Київщині молодий чоловік зарізав рідного батька.

Читайте также