Затори в Києві: через мітинги центр заблокований

В цілому проблеми з проїздом по всьому центру Києва на тлі мітингів проти ринку землі під Верховною Радою і сутичок протестувальників з силовиками

За даними Google Maps, на лівому березі Києва утворилися затори. Великі затори на проспекті Юрія Гагаріна, вул. Гната Хоткевича і Броварському проспекті.

Також в районі Подолу великий затор на Набережному шосе і вул. Набережно-Хрещатицькій. Затори також на Гаванському мосту, вулиці Набережно-Рибальській, Верхньому і Нижньому Валах, вул. Волоській, вул. Почайнинській, вул. Костянтинівській, вул. Нижньоюрківській.

Незначні затори на вул. Юрія Іллєнка, вул. Січових стрільців, вул. В'ячеслава Чорновола, вул. Маршала Рибалко та вул. Митрофана Довнар-Запольського. В цілому проблеми з проїздом по всьому центру Києва на тлі мітингів проти ринку землі під Верховною Радою і сутичок протестувальників з силовиками. На Повітрофлотському проспекті затор від вул. Преображенської до Проспекту Перемоги. Також великий затор на вул. Вадима Гетьмана. Затори на проспекті Валерія Лобановського і Чоколівському бульварі. Також затори зараз на Великій Окружній дорозі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у новому Генплані хочуть закласти п’яту гілку метро у Києві. У проекті нового Генплану передбачено розвиток транспортної інфраструктури, а саме – швидкісного рейкового транспорту. Хочуть продовжувати існуючі лінії метро. Крім цього мають нарешті добудувати метро на Троєщину в межах Подільсько-Вигурівської лінії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися