У Києві та на Київщині лунатимуть гучні вибухи

Про що попередили місцевих мешканців столиці і регіону

У Києві та в Київській області через знищення ворожих боєприпасів та навчань саперів лунатимуть гучні вибухи. Про роботу саперів в кількох районах регіону мешканців попередили в Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій сьогодні, 2 січня, знищуватимуть вибухонебезпечні предмети в Бучанському районі Київської області. Роботи триватимуть з 14:00 до 16:00. Окрім того, протягом дня у Вишгородському районі Київщини триватимуть навчання для саперів.

"У зв'язку з цим у деяких громадах області можливо чути звуки вибухів. Зберігайте спокій та в разі повітряної тривоги негайно переходьте до укриттів", — закликали в Київській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, Київ вночі атакували чотири десятки дронів-шахідів. Найбільше ворожих ударних безпілотників знищили саме над столицею, інші — на підльоті до Києва в сусідніх регіонах та в Київській області.

Цієї ночі російські окупанти в черговий раз атакували і Київську область дронами-камікадзе. Подробиці про обстріли регіону вночі другого січня розповіли в Офісі генерального прокурора України. У відомстві оприлюднили фото пошкоджених житлових будинків. Нові подробиці щодо наслідків влучання збитих ворожих безпілотників у приватне житло розповіли й у Київській обласній військовій адміністрації.

Читайте також, що в метро Києва після обстрілів стався збій та утворились великі черги.

Джерело: https://t.me/kyivoda/7784


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися