В метро Києва після обстрілів стався збій та утворились великі черги

В мерії столиці назвали причину та дали пояснення

У Києві після нічних обстрілів на деяких станціях метро низка турнікетів працюють не в повному обсязі. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, в метрополітені через перепади напруги стався технічний збій у роботі автоматики. Над оперативним відновленням роботи обладнання в метро вже працюють фахівці. Через несправності турнікетів на деяких станціях метро у Києві утворились величезні черги.

У штатному режимі в Київському метрополітені працюють наступні станції метро:

·       "Героїв Дніпра", "Почайна", "Тараса Шевченка";

·       "Контрактова площа", "Сирець", "Палац Спорту";

·       "Кловська", "Дружби народів", "Видубичі",

·       "Славутич", "Осокорки", "Позняки" та "Харківська".

Про повне відновлення роботи турнікетів в столичному метро в КМДА пообіцяли повідомити додатково. У пасажирів метро перепросили за тимчасові незручності.

Нагадаємо, Київ вночі атакували чотири десятки дронів-шахідів. Найбільше ворожих ударних безпілотників знищили саме над столицею, інші — на підльоті до Києва в сусідніх регіонах та в Київській області.

Цієї ночі російські окупанти в черговий раз атакували і Київську область дронами-камікадзе. Подробиці про обстріли регіону вночі другого січня розповіли в Офісі генерального прокурора України. У відомстві оприлюднили фото пошкоджених житлових будинків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок нічних обстрілів стався вибух, пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури та є поранені. Київський міський голова Віталій Кличко та начальник військової адміністрації Києва Сергій Попко розповіли, що під час повітряної тривоги стався вибух у Деснянському районі столиці. З місця обстрілу госпіталізували пораненого юнака.

Через пошкоджені об‘єкти енергетичної інфраструктури у Києві ввели аварійні відключення електроенергії. Є знеструмлені об‘єкти теплопостачання. Водопостачання столиці здійснюється в штатному режимі. В Київській міській військовій адміністрації уточнили, що під час нічних обстрілів над столицею збили 22 повітряні цілі.

Читайте також, що в ДТЕК звернулися до киян щодо відключення світла у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися