У Києві вибухи від падіння збитої ракети пошкодили багатоповерхівку (ФОТО)

Вибуховою хвилею пошкоджено багатоповерховий житловий будинок

У Києві уламки збитої ракети впали на проїзджу частину, а вибухова хвиля пошкодила багатоквартирний житловий будинок в одному з районів столиці. Про наслідки нічних обстрілів Києва розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, вночі, 2 січня, у Києві сталися вибухи у Деснянському районі Києва. На місце події негайно прибули працівники найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Встановлено, що внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину в дев’ятиповерховому житловому будинку пошкоджено балкони та шибки на третьому, четвертому та шостому поверхах.

В одній із квартир на восьмому поверсі рятувальники знайшли 19-річного хлопця. У юнака був поріз стопи. Потерпілому допомогли дістатися карети швидкої медичної допомоги. Медики доставили пораненого хлопця в лікарню.

Нагадаємо, Київ вночі атакували чотири десятки дронів-шахідів. Найбільше ворожих ударних безпілотників знищили саме над столицею, інші — на підльоті до Києва в сусідніх регіонах та в Київській області. 

Цієї ночі російські окупанти в черговий раз атакували і Київську область дронами-камікадзе. Подробиці про обстріли регіону вночі другого січня розповіли в Офісі генерального прокурора України. У відомстві оприлюднили фото пошкоджених житлових будинків. Нові подробиці щодо наслідків влучання збитих ворожих безпілотників у приватне житло розповіли й у Київській обласній військовій адміністрації.

Читайте також, що в метро Києва після обстрілів стався збій та утворились великі черги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися