Мешканка Фастівщини заблукала в лісі й ночувала на дереві: жінку шукали добу

У пошуках зниклої жінки взяли участь всі підрозділи поліції Київської області

На Київщині жінка заблукала в лісі та провела ніч на дереві. Правоохоронці шукали 41-річну мешканку Кощіївки цілу добу. Про це повідомили у поліції Київської області.

Увечері 2 січня родичі повідомили про зникнення жінки у Фастівське управління поліції Київської області. Напередодні родина вирушила до лісу, після чого донька вирішила повернутися додому сама. Однак увечері її не знайшли за місцем проживання.

У пошуках зниклої жінки взяли участь всі підрозділи поліції Київської області, у тому числі, всі співробітники Фастівського управління, полк особливого призначення, кінологи, групи реагування патрульної поліції, поліцейські офіцери громад, ювенальна превенція, оперативники, представники ДФТГ, ЗСУ, місцева прокуратура та громадськість.

Пошукові групи оглядали місця, де могла перебувати жінка, тобто лісові масиви та покинуті будинки. Пошуки тривали всю ніч. 

Виявилося, що зникла жінка заблукала і всю ніч сиділа на дереві в лісі. Вранці вона спустилася і дійшла до села самотужки. Там на вулиці її й виявили правоохоронці.

На Київщині поліцейський пес відшукав бабусю, яка замерзала в лісі. Опівдні старенька пішла в ліс по хмиз і залишила вдома мобільний телефон. Пенсіонерка захопилася роботою та заблукала. У пошуках виходу з лісу вона пройшла кілька кілометрів від свого будинку і впала від виснаження в очереті біля річки. Службовий собака впевнено пішов слідом, привівши провідника до змученої, але живої жінки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися