У лікарні померла постраждала внаслідок ракетного удару по Києву 29 грудня

40-річна жінка перебувала в лікарні в тяжкому стані

У лікарні померла ще одна постраждала внаслідок масованого ракетного удару по Києву 29 грудня. Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко в Telegram.

"Померла ще одна постраждала під час ракетного обстрілу столиці 29 грудня 2022 року. 40-річна жінка перебувала в лікарні в тяжкому стані. Це - третя жертва варварської атаки росіян напередодні Нового року", - йдеться у повідомленні.

Підсумки ракетної атаки на Київ 29 грудня підбили у військовій адміністрації. Під час ракетних атак на Київ у повітряному просторі столиці збили усі ворожі ракети, однак є постраждалі та пошкодження внаслідок влучання уламків збитих боєприпасів.

У військовій адміністрації Києва повідомили, що в повітряному просторі столиці було зафіксовано 16 російських ракет. Усі ворожі ракети знищили Сили Протиповітряної оборони України. Проте зафіксовані наслідки падіння уламків російських ракет у Києві.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що загалом окупанти запустили 69 крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до ЗРК С-300 по об’єктам енергетичної інфраструктури України.

Читайте также