У Києві вщент згоріли приватний будинок та магазин (ФОТО)

Подробиці пожеж розповіли рятувальники

У Києві вщент згоріли приватний будинок та магазин, розташований у підвалі багатоквартирного житлового будинку. Про пожежі розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у Дніпровському районі Києва в суботу, 7 січня, загорівся одноповерховий приватний будинок. Пожежа сталася на вулиці Черемшини. В будівлі на площі 25 квадратних метрів горіло сміття. Загасити вогонь вдалося майже за годину. Жертв та постраждалих немає.

Ще одна пожежа сталася напередодні Різдва у Шевченківському районі Києва. Горіло приміщення недіючого магазину на вулиці Рейтарській, 26/14. Магазин розташований у підвалі п’яти поверхового житлового будинку. Вогонь на площі 20 квадратних метрів загасили за годину. Внаслідок пожежі постраждалих немає. Вогнем знищено електричну швейну машинку, пошкоджено особисті речі. Через пожежу закопчено стіни та стелю підвального приміщення. Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу. Пожежа виникла в одному з гаражів, а полум'я перекинулось на поруч розташовані гаражі. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години. Під час гасіння пожежі з одного з гаражів рятувальники винесли каністри з паливом та газовий балон, попередивши можливий вибух. Гараж, де виникла пожежа, згорів вщент. В сусідніх гаражах пошкоджені автомобілі, дах, міжгаражні перекриття та особисті речі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині депутат під час дії комендантської години погрожував розправою патрульним поліцейським. Конфлікт стався в Білоцерківському районі Київської області в селищі Рокитне. Під час дії комендантської години поблизу АЗС патрульні зупинили автомобіль Audi. У водія помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час документування правопорушення до АЗС під’їхав автомобіль Mitsubishі. За кермом був 65-річний представник місцевої влади. Політик поводився агресивно, зірвав та пошкодив нагрудну камеру та погрожував поліцейським фізичною розправою. При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події. 

Читайте також, що в Київській області погіршилась криміногенна ситуація за рахунок великої кількості воєнних злочинів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися