На озері під Києвом під лід провалилась людина

Що відомо про трагедію

У Вишгородському районі Київської області стався трагічний випадок на озері. Про це розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, на Різдво, 7 січня, в селі Нижча Дубечня Пірнівської територіальної громади на озері під лід провалилась людина. На місце виклику направили групу водолазів з Вишгороду. Однак врятувати чоловіка 1971 року народження не вдалося. Рятувальники за допомогою водолазного спорядження та рятувального човна дістали тіло загиблого з водойми. Обставини, за яких людина опинилась у воді, встановлюють.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу. Пожежа виникла в одному з гаражів, а полум'я перекинулось на поруч розташовані гаражі. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години. Під час гасіння пожежі з одного з гаражів рятувальники винесли каністри з паливом та газовий балон, попередивши можливий вибух. Гараж, де виникла пожежа, згорів вщент. В сусідніх гаражах пошкоджені автомобілі, дах, міжгаражні перекриття та особисті речі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині депутат під час дії комендантської години погрожував розправою патрульним поліцейським. Конфлікт стався в Білоцерківському районі Київської області в селищі Рокитне. Під час дії комендантської години поблизу АЗС патрульні зупинили автомобіль Audi. У водія помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час документування правопорушення до АЗС під’їхав автомобіль Mitsubishі. За кермом був 65-річний представник місцевої влади. Політик поводився агресивно, зірвав та пошкодив нагрудну камеру та погрожував поліцейським фізичною розправою. При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події. 

Читайте також, що в Київській області погіршилась криміногенна ситуація за рахунок великої кількості воєнних злочинів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися