Десятки ДТП сталися у Києві через снігопад та ожеледицю (ФОТО)

Подробиці розповіли у військовій адміністрації столиці та патрульні

У Києві сьогодні, 9 січня, через погіршення погодних умов сталося щонайменше три десятки дорожньо-транспортних пригод. Про аварії в столиці розповіли у Київській міській військовій адміністрації та в Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

В Патрульній поліції Києва повідомили про шість ДТП з потерпілими, зафіксованих вранці, що трапились через ожеледицю на дорогах. Обійшлося без загиблих. У військовій адміністрації Києва розповіли про 30 ДТП станом на восьму ранку. Відомо було про шість травмованих в аварії людей.

Одна із масштабних автомобільних аварій сталася у Києві поруч зі станціями метро Берестейська та Шулявська на проспекті Перемоги. Подробиці ДТП поки що невідомі, немає інформації й щодо потерпілих.

"Закликаємо водіїв зважати на погодні умови, бути максимально обережними та дотримуватись правил дорожнього руху. За можливості, утриматись від поїздок приватним автотранспортом", — йдеться у зверненні до киян Київської міської військової адміністрації.

В Патрульній поліції Києва дали поради водіям:

·       збільшити дистанцію між автомобілями;

·       відмовитись від ризикованих маневрів;

·       знизити швидкість поблизу пішохідних переходів;

·       під час зупинки обов’язково вмикати аварійну світлову сигналізацію;

·       за наявності протитуманних фар увімкнути їх разом із ближнім світлом;

·       користуватись засобами пасивної безпеки, як для дорослих, так і для дітей.

Пішоходам правоохоронці порадили бути особливо уважними на проїжджій частині та переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора. Одягати світловідбивальні елементи, аби бути помітним для водіїв у темний час доби та під час туману, а в разі незначної ДТП — оформляти європротокол.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу. Пожежа виникла в одному з гаражів, а полум'я перекинулось на поруч розташовані гаражі. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години. Під час гасіння пожежі з одного з гаражів рятувальники винесли каністри з паливом та газовий балон, попередивши можливий вибух. Гараж, де виникла пожежа, згорів вщент. В сусідніх гаражах пошкоджені автомобілі, дах, міжгаражні перекриття та особисті речі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вщент згоріли приватний будинок та магазин, розташований у підвалі п’ятиповерхівки. Приватний будинок горів у Дніпровському районі Києва по вулиці Черемшини. У Шевченківському районі столиці гасили пожежу у приміщенні недіючого магазину на вулиці Рейтарській, 26/14.

Окрім того, у Києві вщент згоріла квартира в багатоповерхівці. Масштабна пожежа сталася у Дніпровському районі Києва в неділю, 8 січня, в 16-поверховому житловому будинку на вулиці Райдужній, 19. Горіла одна з квартир на дванадцятому поверсі. Вогонь з однієї з кімнат розповсюдився на балкон.

Дивіться також відео, як на Київщині поліцейські врятували родину від пожежі в приватному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися