У Дніпровському районі Києва знайшли потопельника

Рятувальники дістали з річки труп чоловіка

У Дніпровському районі з річки Десенка дістали труп чоловіка. Інцидент стався напередодні, 27 жовтня, ввечері. Правоохоронці з'ясовують обставини і причини трагедії. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Києві.

Так, згідно з інформацією рятувальників, 27 жовтня о 17:52 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в Києві надійшло повідомлення від громадян про ймовірне утоплення чоловіки в річці Десенка, у пр. Шухевича в Дніпровському районі столиці.

На місце події було направлено водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Прибувши до місця виклику рятувальники приступили до пошукових робіт. На відстані 15 м від берега на глибині 2,5 м було виявлено тіло чоловічої статі.

Бійці за допомогою водолазно-рятувального обладнання дістали утопленика і передали його слідчо-оперативній групі для встановлення причин і обставин трагічного випадку.

Як повідомляв портал "Коментарі", з початку року у водоймах Києва загинули 30 осіб. Зокрема 12 серпня рятувальники дістали тіло потонулого чоловіка з озера. За аналогічний період 2019 року - 58 осіб. Але скорочення кількості нещасних випадків на воді рятувальники пов'язують з пізнім початком літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


микола

16 липня 2021, 18:53

У нас на канали де стоіт міст по вул Закревського 13 під містом лежеть одежда кросовки,з милок ,шляпа джінсови штані,та зеркальце.Уже вісім годін.У нас убивци плити битони що опускаюця у воді.Вибряця з води не можливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися