Невідомі встановили на велосипедній доріжці в Києві перешкоди руху

Встановлені перешкоди небезпечні для здоров'я велосипедистів, так як призначені для автомобілів

На Пішохідному мосту в Києві невідомі встановили на велосипедній доріжці засоби заспокоєння руху. Таку інформацію оприлюднили на сторінці в Facebook "Київ - велосипедне місто". Автори відзначають, що саме на цьому місці раніше зіткнулися ролер і велосипедист.

"На пішохідному мосту через річку Дніпро, який веде на Труханів острів, на велосипедній доріжці невідомі активісти, без спецодягу і жилетів, самостійно встановили на велосипедній доріжці кошти заспокоєння руху, чим створили потенційно небезпечну ситуацію для руху велосипедистів і персональних електричних транспортних засобів", - сказано в повідомленні.

Автори поста уточнили, що встановлені без узгодження перешкоди руху призначені виключно для автомобілів і вкрай небезпечні для велосипедного руху, оскільки несуть потенційну небезпеку травмування. Активісти рішуче наполягають на демонтажі встановлених засобів і вимагають розглянути інші варіанти заспокоєння руху саме для велосипедистів.

Як повідомляв портал "Коментарі", на вулиці Архітектора Городецького створили нову велосипедну доріжку. Відзначається, що нова смуга для велосипедистів проходить від вулиці Хрещатик до площі Івана Франка та з'єднується з уже існуючими доріжками на вулицях Ольгинської та Заньковецької.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися