Витік газу на Тростянецькій в Києві: є постраждалі (ВІДЕО)

Всім постраждалим оперативно надали медичну допомогу

Під час проведення планових робіт на Новодарницьке колекторі на вул. Тростянецькій, 8 сталася надзвичайна подія - за попередньою інформацією витік газу. Про це повідомили в АК "Київводоканал", передає прес-служба КМДА.

За інформацією "Київводоканалу", в результаті події постраждали працівники, їм усім надано медичну допомогу. Ведеться службове розслідування.

У той же час співтовариство "Київ Оперативний" поділилося відео з місця події. Видно, як на місці події знаходиться кілька автомобілів екстреної медичної допомоги.

"Щось незрозуміле зараз відбувається на Тростянецькій, 8. Тут проводилися якісь підземні роботи, але мабуть - щось пішло не так ...", зазначили автори.

Як повідомляв портал "Коментарі", в одному з київських будинків після включення опалення прорвало трубу, і вода затопила все, що тільки можна було затопити. Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі "Вартові Еспресо". Затоплення сталося в житловому будинку за адресою вулиця Вузівська, 4 корпус 1. Через аварію там затопило відразу чотири поверхи. У людей в квартирах гарячою водою залило техніку, меблі, одяг. Вода стікає по всій стелі. За словами мешканки одного з квартир, приміщення затопило буквально за 20 хвилин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися