Унаслідок падіння гвинтокрила ДСНС у Броварах загинуло керівництво МВС

Всього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей

Сьогодні у Броварах на територію дитячого садка впав гвинтокрил, після чого на місці сталася пожежа. Про це спочатку повідомили свідки трагедії, а потім офіційно підтвердили представники правоохоронних органів, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба та заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

Пізніше інформацію про поранених та загиблих надала Ірина Прянішнікова, речник поліції Київської області. Повідомлялося, що в результаті падіння вертольота в Броварах постраждали близько п'яти осіб, є також загиблі.

Речник Командування Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат повідомив, що гвинтокрил, який розбився у Броварах, призначався для потреб Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Згодом голова Національної поліції України Ігор Клименко підтвердив, що у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС. 

Всього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила.

22 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 10 дітей. 

На місці працюють всі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події.

Нагадуємо, що під Броварами сталася низка аварій через "острівці безпеки", розташовані поруч них ями та відсутність попереджувальних знаків. Ці острівці стали відомі серед місцевих мешканців як "острівці смерті" через велику кількість нещасних автопригод.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися