Керівники МВС, які загинули у Броварах, летіли у відрядження в одну з "гарячих" точок

В авіакатастрофі у Броварах загинули всі, хто перебував на борту гвинтокрила

Керівники Міністерства внутрішніх справ летіли гвинтокрилом ДСНС у відрядження в одну з "гарячих" точок. В авіакатастрофі у Броварах загинули всі, хто перебував на борту гвинтокрила. Про це в ефірі телемарафону повідомив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

За словами Генерального прокурора України Андрія Костіна, Генеральна прокуратура вивчає всі можливі версії трагедії за участі гвинтокрила в Київській області. На місці катастрофи працюють слідчі та експерти. Досудове розслідування доручено слідчим СБУ.

Про причини катастрофи в Броварах говорити поки що зарано, заявив під час телемарафону речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Він пояснив, що існують різні фактори, які могли призвести до трагедії, і що буде створена державна комісія, яка складатиметься з різних авіаційних експертів. Вона розслідуватиме, що сталося і які фактори призвели до катастрофи.

Ігнат додав, що вся інформація, включаючи відомості про стан радіозв'язку і технічний стан гелікоптера, має бути перевірена. За його словами, ці технічні дослідження вимагають багато часу і займуть щонайменше кілька тижнів.

Читайте также