Для розслідування трагедії у Броварах буде створено державну комісію

Представник командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що поки що рано говорити про причини трагедії у Броварах

Представники Національної поліції та Повітряних Сил заявили, що ще зарано говорити про ймовірну причину краху гвинтокрила у Броварах. Про це в ефірі телемарафону повідомили прес-секретар голови Національної поліції Мар'яна Рева та представник командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УП.

За словами Мар'яни Реви, на борту гвинтокрила перебували дев'ятеро людей. Впізнання тіл триватиме. Причина аварії наразі невідома і необхідно провести належне розслідування, зазначила секретар Нацполіції.

Юрій Ігнат також зазначив, що поки що рано говорити про причини трагедії у Броварах.

За словами Ігната, буде створено комісію із залученням різних експертів в авіаційній сфері. Вона розслідуватиме, що саме сталося, і які чинники вплинули на падіння гвинтокрила.

"Комісія розслідуватиме причини. Це не буде 1-2 дні, тому що дослідження авіакатастрофи займає певний час. Думаю, буде створено державну комісію, до якої увійдуть різні авіаційні фахівці. Вони досліджують причини того, що сталося, і які фактори впливали на те, що гвинтокрил упав", - зазначив Ігнат.

За словами Ігната, Міністр внутрішніх справ перебував на борту гвинтокрила Super Puma. Українські силові відомства мають власні гвинтокрили, а Державна служба з надзвичайних ситуацій навіть має літаки.

Радник глави МВС повідомив, що незабаром стане відома причина трагедії у Броварах. Чи була це диверсія, несправність техніки, порушення правил безпеки польотів скоро стане відомо, повідомив Антон Геращенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися