ДТП з автобусом на Видубичах: з'явилися подробиці трагедії

Водій пояснив причину ДТП

За попередніми даними, автобус стояв на зупинці біля станції метро "Видубичі" і висаджував людей. Після почав рух і на швидкості врізався в зупинку. Про це повідомляє "ДТП Київ".

Поліція вже відкрила кримінальне провадження. Правоохоронці затримали водія автобуса, який вчора викликав смертельне дорожньо-транспортна пригода в Києві біля станції метро "Видубичі". Перевірка на драгері не виявила у водія алкоголю в крові.

Перевізник стверджує, що двигун автобуса самостійно набрав обертів, через що транспортний засіб стало некерованим. У разі, якщо водія визнають винним, йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві автобус виїхав на пішохідну зону біля зупинки і зніс МАФ, одна людина загинула, двоє - постраждали. Інцидент трапився напередодні, 28 жовтня, ввечері. О 18:44 надійшло повідомлення від перехожих про те, що біля станції метро "Видубичі" сталося ДТП з потерпілими.

За попередньою інформацією, водій автобуса виїхав на пішохідну зону біля зупинки і зніс МАФ. В результаті травмувалися двоє людей і одна людина загинула на місці події.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися